GRAFISK OPSÆTNING AF BOG

Militærpolitiforeningen

Grafisk layout og opsætning af bog for Militærpolitiforeningen

Grafisk design og opsætning af bog

Udvikling af design, opsætning af sider, billedbehandling og farveredigering, tabeller og diagrammer.

Bog lavet til Militærpolitiforeningen

Kunde – Militærpolitiforeningen

Militærpolitiforeningen er for alle nuværende og tidligere medlemmer af det Danske Militærpoliti og en aktiv forening, der værner om traditioner, fællesskab og historie.

I 1972 udgav Militærpolitiforeningen bogen ‘Militærpolitiets Historie’ om Militærpolitiets første 25 år siden oprettelsen i 1947.

I 2015 blev Militærpolitiet ændret til et fællesværns-militærpoliti. Det var derfor besluttet at nedskrive og indsamle historierne indtil da i en ny bog; Militærpolitiets Historie II 1972-2015.

Til projektet var journalist Anne Falck tilknyttet som tovholder og projektleder. Ud over at have styr på alle tekster og korrekturgange koordinerede Anne også alle skribenter samt hele produktionen af bogen, herunder trykning og grafisk opsætning.

Se øvrige cases

Opgave og løsning

Opgaven var at udarbejde et grafisk design og en opsætning for bogen, der stemte overens med klare ønsker til format og fontvalg, og som trak tråde til den forrige bog  fra 1972 men med et moderne udtryk.

Løsningen indeholdt:

 • Grafisk design og opsætning af omslag
 • Grafisk design af tekstsider
 • Opsætning af 224 sider
 • Konvertering af indhold fra forskellige filformater – Word, Excel, PowerPoint og PDF
 • Løbende kapitel- og afsnitstitler i header
 • Redigering af 90 fotos, heriblandt rensning og billedebehandling af gamle fotografier og diasskanninger
 • Opsætning af tabeller og diagrammer
 • Digitalisering af Militærpolitiets logo
 • Konkretisering af værnfarve
 • Levering af trykklare filer

Bogen er med hårdt omslag, kapilærbånd og i formatet 17×24 cm.

Forside af bog til Militærpolitiforeningen - Militærpolitiets Historie 1972-2015

Udtalelse fra Anne Falck

Karin Brinks Melbye og jeg har igennem nogle måneder samarbejdet om udgivelsen af bogen ”Militærpolitiets Historie II”, udgivet august 2018.

Det har ikke alene været en fornøjelse på det rent personlige og menneskelige plan at lære Karin at kende. Hun har også været en fantastisk samarbejdspartner under selv de mest udfordrende og drilagtige opgaver, som naturligt er forbundet med de sidste hektiske uger op til udgivelsen af en bog.

Under hele forløbet har jeg følt mig fuldstændig tryg ved at lægge den grafiske udformning og opsætning af bogen i hænderne på Karin. Trods stramme deadlines, sidste-øjebliks-ændringer og flere andre forstyrrende faktorer, har hun styret opgaven sikkert i mål, og endda undervejs brilleret med en fornem forståelse for det miljø, bogen skildrer. Dette er kommet til udtryk i det meget flotte grafiske arbejde, Karin har udført i forbindelse med bogen. Det vidner om et stærkt fagligt fundament, og bogens visuelle udtryk er da også kun blevet rost af både udgiverne i Militærpolitiforeningen i Danmark og af de læsere, vi efterfølgende har været i berøring med.

Jeg vil varmt anbefale Karin som en både dygtig, kreativ og yderst sympatisk samarbejdspartner og leverandør af grafiske ydelser, og jeg vil til hver en tid glæde mig til at arbejde sammen med Karin om nye projekter.

Anne Falck, Journalist og kommunikationsrådgiver, indehaver af ”Anne Falck – Fortæl det”

Markedsføring i sikre hænder

Som uddannet mediegrafiker og certificeret kundetypeekspert er jeg en professionel og seriøs samarbejdspartner til din virksomheds markedsføring.

Med erfaring fra både reklamebureau og trykkeri kan jeg rådgive dig omkring det rette valg af markedsføring, hvordan du optimerer din profil til målgruppen, og hvordan du sikrer dig en fast kundekreds.

Uanset om du har brug for mindre grafisk løsning, en justering af din eksisterende markedsføring eller behov for en større opdatering, tager jeg hånd om alle processer og er din personlige garanti for, at din virksomhed er rustet til fremtiden.

Venlig hilsen
Karin Melbye

Vent ikke! Tag kontakt allerede i dag

Sammen finder vi den rette løsning til din virksomhed.

  Oplysninger, der indsendes via nedenstående kontaktformular, bliver opbevaret af virksomheden Karin Melbye i to år.
  Ønsker du disse oplysninger ændret eller slettet inden udløbsdato, finder du vejledning her.