Eksempler på cases

Udvalgte cases, der viser designløsninger, visuelle identiteter og eksempler på fysiske og digitale produkter.

Cases

Denne side indeholder udvalgte cases, der viser løsninger indenfor forskellige grafiske produkter eller ydelser.

Der er altid en beskrivelse af kunden, en opgaveformulering, eventuelt en konkret problemstilling og ikke mindst et eller flere eksempler på løsninger – herunder en nærmere beskrivelse af hvad løsningen indeholdt af eksempelvis rådgivning, sparring og endelige produkter.

Flere af disse cases indeholder desuden en udtalelse fra kunden omkring samarbejde, løsning, forventninger og eventuelle forbehold samt resultatet på produkt eller ydelse.

Eksempel på markedsføringstjek

Markedsføring i sikre hænder

Som uddannet mediegrafiker og certificeret kundetypeekspert er jeg en professionel og seriøs samarbejdspartner til din virksomheds markedsføring.

Med erfaring fra både reklamebureau og trykkeri kan jeg rådgive dig omkring det rette valg af markedsføring, hvordan du optimerer din profil til målgruppen, og hvordan du sikrer dig en fast kundekreds.

Uanset om du har brug for mindre grafisk løsning, en justering af din eksisterende markedsføring eller behov for en større opdatering, tager jeg hånd om alle processer og er din personlige garanti for, at din virksomhed er rustet til fremtiden.

Venlig hilsen
Karin Melbye

Karin Melbye

Vent ikke! Tag kontakt allerede i dag

Sammen finder vi den rette løsning til din virksomhed.

Oplysninger, der indsendes via nedenstående kontaktformular, bliver opbevaret af virksomheden Karin Melbye i to år.
Ønsker du disse oplysninger ændret eller slettet inden udløbsdato, finder du vejledning her.